Το όνειρο του Τσιμίκα, ο Κομάν και η μεγάλη ευκαιρία

Ξεχωριστής σημασίας είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου για τον Έλληνα μπακ του Ολυμπιακού.

Για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας στη συνέντευξη Τύπου όσον αφορά στη συμμετοχή του στο Champions League. Ο Έλληνας μπακ είναι η αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού, ο ποδοσφαιριστής που έχει παρουσιάσει τρομερή εξέλιξη και μάλιστα με φοβερή σταθερότητα.

Μαρτίνς: «Να γράψουμε ιστορία στο Μόναχο, ίσως παίξει ο Βαλμπουενά» (vid)

Ο "Τσίμι" πράγματι ζει το όνειρο του και το σημαντικότερο είναι πως δεν το ζει απλά, αλλά είναι και πρωταγωνιστής. Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία του διεθνούς αμυντικού του Ολυμπιακού, ο οποίος την Τετάρτη (6/11) θα έχει την ευκαιρία να δώσει μία ακόμα παράσταση σε ένα από τα πιο σημαντικά γήπεδα της Ευρώπης και απέναντι σε έναν από τους σπουδαιότερους συλλόγους της Ηπείρου μας.

H προπόνηση του Ολυμπιακού στο επιβλητικό Allianz Arena (vid + pics)

Το ματς στο Μόναχο είναι κάτι παραπάνω από όνειρο για τον Τσιμίκα. Μία ιστορία που ελάχιστοι τη γνωρίζουν και έχει τη σημασία της για τον νεαρό αριστερό μπακ. Κάποτε ο Τσιμίκας έβλεπε στην τηλεόραση τον Κομάν και ονειρευόταν να παίξει στο Champions League.

Τσιμίκας: «Ήρθαμε στο Μόναχο για τη νίκη!» (vid)

Η μοίρα τα έφερε έτσι και ο Έλληνας μπακ το βράδυ της Τετάρτης θα βρεθεί αντίπαλος με τον Κομάν. Είναι αυτά που κάνουν… κλικ σε έναν παίκτη και στον Τσιμίκα είχε κάνει πριν καιρό. Τώρα θα το ζήσει και θα μετρήσει τις ικανότητες του σε ένα επιβλητικό και δύσκολο γήπεδο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα