Κίμιχ για Γκουαρντιόλα: «Δε θα ήμουν εναντίον της επιστροφής του»

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου Τζόσουα Κίμιχ δήλωσε πως είναι υπέρ της επιστροφής του Πεπ Γκουαρδιόλα στην ομάδα, άλλωστε ο ίδιος του οφείλει πολλά.

Υπέρ της πρόσληψης του Πέπ Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν τάχθηκε ο Τζόσουα Κίμιχ.

Ο άσος των Βαυαρών στο περιθώριο του αγώνα της Γερμανίας με τη Λευκορωσία (16/11, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2020, μίλησε για τον Ισπανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι και τα σενάρια που τον εμπλέκουν με την ομάδα του Μονάχου και τόνισε ότι ο ίδιος γνωρίζει τον Γκουαρντιόλα και του χρωστάει πολλά. Σίγουρα δε θα ήταν αρνητικός στο να έρθει να κοουτσάρει την ομάδα του.

Bild: Αντικαταστάτης του Κόβατς ο Γκουαρντιόλα

Βέβαια ο Κίμιχ δήλωσε πως δεν γνωρίζει πόσο ρεαλιστικό θα ήταν να έρθει ο Ισπανός στο τιμόνι της ομάδας καθώς και ποιο είναι τον πλάνο με τον Χάνσι Φλικ.

Αναλυτικά η δήλωση του Κίμιχ για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τα σενάρια για τη Μπάγερν:

«Δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό το ενδεχόμενο, καθώς και ποιο είναι το πλάνο με τον Χάνσι Φλικ. Αρχικά, είχαμε την αίσθηση ότι θα ερχόταν ένας νέος προπονητής μετά τη διακοπή για τις εθνικές, όμως, κερδίσαμε δύο σερί παιχνίδια. Γνωρίζω τον Γκουαρντιόλα και του χρωστάω πολλά.

Με άφησε να παίξω στην Bundesliga και στο Champions League, αμέσως μόλις ήρθα από τη δεύτερη κατηγορία. Κερδίσαμε το νταμπλ μαζί.

Δεν θα ήμουν εναντίον της επιστροφής του», τόνισε χαρακτηριστικά ο 24χρονος δεξιός μπακ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της επικείμενης (16/11) αναμέτρησης της εθνικής Γερμανίας με τη Λευκορωσία».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα