Γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Λοβέρα

Ο 20χρονος Αργεντινός δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την Τότεναμ. Ποιος ο λόγος που τον άφησε εκτός ο Πορτογάλος.

Ο Μάξι Λοβέρα ήταν η πρώτη αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός για την Τότεναμ το όνομα του δεν είναι μεταξύ των υπολοίπων.

Τότεναμ - Ολυμπιακός: Χωρίς Λοβέρα η αποστολή των «ερυθρόλευκων»

Η απόφαση του 49χρονου τεχνικού να αφήσει τον 20χρονο Αργεντινό εκτός αποστολής δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο νεαρός άσος ιατρικά είναι καλά και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Για καθαρά αγωνιστικούς λόγους έχει μείνει εκτός αποστολής ο Μάξι Λοβέρα και προφανώς πληρώνει την κακή του εικόνα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Λοβέρα είχε ένα πρώτο τέταρτο που φάνηκε στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και φαινόταν μόνο στις εκτελέσεις των κόρνερ.

Δεν βοήθησε καθόλου τον Ολυμπιακό και είναι χαρακτηριστικό πως ο Βαλμπουενά είχε σηκωθεί για ζέσταμα από το 30'. Προφανώς και ο αποκλεισμός του έχει να κάνει με την εικόνα του στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και όλα δείχνουν πως η ισοπαλία με τον Πανιώνιο έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια και θα υπάρξουν εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι. Αυτή τη στιγμή, όμως προέχει το ματς με την Τότεναμ και αυτό με τον ΠΑΟΚ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα