Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Άλλο οι φιέστες και άλλο ο αγώνας στο Καραϊσκάκης

Οι λόγοι για τους οποίους το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και δεν πρέπει να επηρεαστεί από το πάρτι που έχουν στήσει οι οπαδοί.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα υπόσχονται μία νύχτα μαγική, μία νύχτα που όμοια της δεν θα έχει υπάρξει στην Ευρώπη. Από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πάρτι με πρωταγωνιστές τους οπαδούς των δύο ομάδων. Οι Έλληνες ανταποδίδουν τη φιλοξενία στους Σέρβους.

Θύρα 7 και Delije έβαψαν κόκκινο το Σύνταγμα, δημιουργώντας τρομερή ατμόσφαιρα. Όλη η Ευρώπη θα παραμιλάει με το κορεό που θα σχηματιστεί στις κερκίδες του "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Live: «Κοκκινίζει» το Σύνταγμα! (pics & vids)

Όλα αυτά, όμως, συμβαίνουν εκτός των τεσσάρων γραμμών. Οι οπαδοί των δύο συλλόγων έχουν αδελφική σχέση και είναι διατεθειμένοι να την κορυφώσουν στο αποψινό ματς με το οποίο θα πέσει η αυλαία των ομίλων του Champions League.

Το τι συμβαίνει, όμως, εκτός των τεσσάρων γραμμών δεν πρέπει να απασχολήσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ούτε να τους υπνωτίσει. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι διακυβεύονται πολλά. Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας παίζουν μία πρόκριση. Και στον Πειραιά θέλουν όσο τίποτα άλλο να συνεχίσουν στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο.

Οι λόγοι είναι πολλοί. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη, διότι και βαθμούς θα βάλει στο σακούλι του που παίζουν ρόλο στις κληρώσεις και το πρεστίζ του θα φτιάξει ακόμα περισσότερο. Επίσης όποιος από τους δύο περάσει θα βάλει στο ταμείο του περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ. Φυσικά το ίδιο τα θέλει και ο Αστέρας αυτά. Και κάτι ακόμα που δεν πρέπει να το περνάμε στα ψιλά.

Είναι και η μάχη Ελλάδας-Σερβίας στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Οι Σέρβοι απειλούν τη χώρα μας κι αν μείνουμε πίσω τους τότε η ζημιά για τις ομάδες μας θα είναι μεγάλη. Επομένως άλλο το πάρτι στην κερκίδα και άλλο το ματς. Πρόκειται για μία μάχη και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παλέψει με τον Ερυθρό Αστέρα για να προκριθεί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα