Champions League: Δράση σε Λιόν και Μαδρίτη

Τα ματς Λιόν - Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (26/2, 22:00) για τη φάση των «16» του Champions League.

Η δράση του Champions League για τη φάση των «16» συνεχίζεται και την Πέμπτη 26/2 με δύο αναμετρήσεις στις 22:00.

Στη Γαλλία, η Λιόν θα υποδεχθεί την Γιουβέντους στο «Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ». Οι «μπιανκονέρι» θα παλέψουν να εξασφαλίσουν από απόψε την πρόκριση, αφού οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ του ζευγαριού.

Ο Ιγκουαΐν προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (25/2) και θα τέθει στη διάθεση του Σάρι, ο Ντόουγκλας Κόστα μπορεί έβγαλε μέρος του προγράμματος, αμφίβολος ο Κεντίρα.

Μεγάλο απών για τη Λιόν θα είναι ο Ντεπάει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ εκτός θα είναι και οι Ρέινε – Αντελάιντ, Κονέ και Ράφαελ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λιόν: Λόπες, Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Μαρτσάλ, Ντιμπουά, Τουσάρ, Αουάρ, Κορνέ, Εκαμπί, Ντεμπελέ, Τεριέ

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Ράμσεϊ, Πιάνιτς, Μπεντακούρ, Κουαδράδο, Ρονάλντο, Ντιμπάλα

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Σίτι, στο δεύτερο ματς της βραδιάς. Σε περίεργη φάση βρίσκονται οι «πολίτες», γνωρίζοντας ότι πιθανότατα δεν θα συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν (αφού υπάρχει πιθανότητα μείωσης όχι όμως άρσης της ποινής).

Ωστόσο, η ομάδα του Πεπ Γκουάρντιόλα καλείται να φερθεί όσο πιο επαγγελματικά γίνεται, να αφήσει την άκρη όσο θα διαδραματιστούν στο CAS και να επικεντρωθεί στα αγωνιστικά ζητήματα. Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ενώ πέρα του μακροχρόνιου απόντα, Λιρόι Σανέ, δεν έχει άλλες απώλειες.

Η «βασίλισσα» από την άλλη θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Λεβάντε με 1-0 και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολογίζει για ακόμα μια φορά τον Εντέν Αζάρ, ενώ εκτός θα μείνει και ο Ασένσιο

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Καζεμίρο, Κροος, Βινίσιους, Μπενζεμά

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Σίλβα, Μπερνάρντο, Αγουέρο, Στέρλινγκ


Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Champions League:

Τρίτη 18/2
Μπορούσα Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 2-1
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ 1-0

Τετάρτη 19/2
Τότεναμ - Λειψία 0-1
Αταλάντα - Βαλένθια 4-1

Τρίτη 25/2
Τσέλσι - Μπάγερν Μονάχου 0-3
Νάπολι - Μπαρτσελόνα 1-1

Τετάρτη 26/2
22:00 Λιόν - Γιουβέντους
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα