Στην Ιρλανδία θυμήθηκαν την ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη!

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον επαναληπτικό με την Μποέμιανς και στην Ιρλανδία αναρωτιούνται πως θα αντιδράσει ο Ιβάν Σαββίδης σε περίπτωση αποκλεισμού της ομάδας και θυμήθηκαν  την εισβολή του στο γήπεδο με το όπλο!

Στην Ιρλανδία, η Independent κάνει αναφορά στον ΠΑΟΚ στο πόσο σημαντικό είναι το ματς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αφού ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός θα είναι καταστροφικός, για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα υπάρχει και δημοσίευμα που αναφέρεται στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και το πως θα μπορούσε να αντιδράσει.

«Πώς θα αντιδράσει στο ενδεχόμενο ενός αποκλεισμού ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της ομάδας του ΠΑΟΚ; Ο Ιβάν Σαββίδης πριν από μερικά χρόνια είχε τιμωρηθεί με τριετή αποκλεισμό καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ένα πιστόλι στη ζώνη του. Ο ΠΑΟΚ που έχει ένα μπάτζετ 65 εκατομμυρίων ευρώ υποδέχεται μια ομάδα που έχει την ευκαιρία να σταματήσει την ποδοσφαιρική της λιμοκτονία και αυτό αφορά τα έσοδα της. Ποτέ στο παρελθόν δεν μέτρησε τέτοια έσοδα από προκρίσεις και προσδοκά ακόμη περισσότερα και από τηλεοπτικά δικαιώματα», αναφέρει χαρακτηριστικά σε κείμενό της η Independent ενόψει του επαναληπτικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο την Μποέμιανς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα