Τότεναμ: Ξανά εκτός αποστολής ο Κέιν, δεν παίζει με Πάσος Φερέιρα

Φουντώνουν τα «σενάρια» περί αποχώρησης του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, με τον Άγγλο επιθετικό να μένει εκτός αποστολής και για το ματς με την Πάσος Φερέιρα (19/8) στο Europa Conference League.

Η αποστολή της Τότεναμ αναχώρησε από την Αγγλία με προορισμό την Πορτογαλία στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησής της με αντίπαλο την Πάσος Φερέιρα για τα πλέι-οφ του Europa Conference League. Μεγάλος απών όμως από τα «σπιρούνια» ήταν ο αρχηγός Χάρι Κέιν, ο οποίος έμεινε στο Λονδίνο, δίνοντας έτσι «τροφή» στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τον σύλλογο.

Οι λονδρέζοι είχαν δηλώσει στην λίστα τους για τα ματς με την Πάσος Φερέιρα τον Άγγλο επιθετικό. Ο τελευταίος όμως αφού έχασε πρώτα το ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Premier League, έμεινε τελικά εκτός και από το αυριανό (19/8) ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο ίδιος από το φινάλε της περασμένη αγωνιστικής περιόδου είχε ξεκαθαρίσει στην διοίκηση την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τότεναμ και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα. Και η απόφασή του αυτή δεν έχει αλλάξει, παρά την επιμονή των ιθυνόντων των λονδρέζων να τον κρατήσουν στον σύλλογο.

Την ίδια στιγμή, η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να πιέζει για την απόκτησή του και πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζει νέα επίσημη πρόταση στην Τότεναμ για την απόκτησή του που θα ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, σημειώνεται ότι ο Κέιν επέστρεψε με καθυστέρηση από τις καλοκαιρινές του διακοπές, λόγω και της παρουσίας του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020. Στην Τότεναμ σημειώνουν πως ο παίκτης δουλεύει ακόμα πάνω στην φυσική του κατάσταση και είναι πιθανό να αγωνιστεί στο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Γουλβς την προσεχή Κυριακή (22/8) στο «Μολινό» για την 2η αγωνιστική της Premier League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα