Conference League: Πρόκριση στην παράταση για τη Γκζίρα, στα πέναλτι η Β36 Τόρσαβν

Η Γκζίρα Γιουνάιτεντ κέρδισε 1-0 στην παράταση την Ατλέτικ Κλαμπ ντ΄Εσκάλδες και πέρασε στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ η Β36 Τόρσαβν απέκλεισε με 4-3 στα πέναλτι την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Μία θέση στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League εξασφάλισε η Γκζίρα Γιουνάιτεντ, που νίκησε 1-0 στην παράταση την Ατλέτικ Κλαμπ ντ΄Εσκάλδες.

Η κανονική διάρκεια ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκε στο 0-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς οδηγήθηκαν στην παράταση. Στον επιπλέον χρόνο τελικά βρήκε δίχτυα ο Τζέφερσον στο 105' για την Γκζίρα Γιουνάιτεντ και με το 0-1 ο σύλλογος από τη Μάλτα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού.

Πέραν αυτών, η Β36 Τόρσαβν απέκλεισε με 4-3 στα πέναλτι την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Η τελευταία είχε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 2-0, αλλά το 90λεπτο της σημερινής ρεβάνς ολοκληρώθηκε 3-1 υπέρ της Β36 Τόρσαβν.

Έτσι, με το συνολικό σκορ στο 3-3 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση και από εκεί στα πέναλτι, όπου νικήτρια βγήκε η Β36 Τόρσαβν από τα Νησιά Φαρόε, επικρατώντας 4-3 της Μπόρατς Μπάνια Λούκα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα