Άρης: Φουλάρει για Γκόμελ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τη Γκόμελ με την αυριανή προπόνηση να διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ασκήσεις τεχνικής και παιχνίδια κατοχής της μπάλας πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος με τον Άρη να προετοιμάζεται πυρετωδώς για το παιχνίδι με τη Γκόμελ. Η αυριανή προπόνηση που θα είναι η τελευταία των "κίτρινων" πριν το ματς με τη Γκόμελ θα πραγματοποιηθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του δεύτερου αγώνα με την FK Gomel (27/07, 21:00), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Αύριο, Τρίτη, παραμονή του ευρωπαϊκού αγώνα, η προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης με την ομάδα από τη Λευκορωσία.

* Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει ότι αύριο, Τρίτη (26/07), η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας, German Burgos, θα διεξαχθεί στις 17:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης. Αύριο, στις 18:30, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της FK Gomel, Vladimir Nevinsky.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα