Άρης: «Σφραγίζει» την πρόκριση και κοιτά την Μακάμπι

Μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα, ο Άρης αντιμετωπίζει την Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τυπικά ως φιλοξενούμενος, θέλοντας να σφραγίσει την πρόκριση και να στρέψει το βλέμμα του στον επόμενο αντίπαλο του, την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τυπική διαδικασία μοιάζει να είναι η ρεβάνς του 5-1 για τον Άρη απέναντι στην Γκόμελ. Οι κίτρινοι, τυπικά ως φιλοξενούμενοι στο Χαριλάου - μετά τις κυρώσεις της UEFA στους συλλόγους από την Λευκορωσία, θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Conference League.

Εκεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να παρατάξει τον Άρη με τους Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μαντσίνι, Γκρέι, Πάλμα.

Στον αντίποδα, η Γκόμελ θα παραταχθεί με τους Σαντόβσκι, Κουτσίνσκι, Ματβέιτσικ, Αφί, Γιουρίλ, Κοστρόβ, Μπάγκα, Σέντκο, Αντεόλα, Αλεκσίεβιτς, Μάκας.

Διαιτητής θα είναι ο Βέλγος Νίκολας Λαφόρζ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λοράν Κονοτέ και Ρούμπεν Βινς, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γουέσλι Ντε Κρέμε. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτή τη φάση του Europa Conference League, δεν υπάρχει VAR.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα