Βούρος: «Υπέγραψα για να γίνει ο τελικός του Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ»

Ο Δήμαρχος της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος τόνισε ότι υπέγραψε για να διεξαχθεί ο τελικός του Europa Conference League του 2024 στην «Opap Arena».

Συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ έδωσε ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, ο οποίος αποκαλυψε ότι επέσαν οι υπογραφές εγγράφων ανάμεσα στον Δήμο και την UEFA για να πιστοποιηθεί ότι μπορεί να γίνει ο τελικός του 2024 στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το Europa Conference League: «Μετά τη 2η-3η επίσκεψη του κλιμακίου της UEFA υπέγραψα το σχετικό έγγραφο, το οποίο δηλώνει ότι ο δήμος μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League. Γυρίσαμε όλο τον δήμο, προκειμένου να δούμε τις προδιαγραφές της ευέλικτης φιλοξενίας για τον τελικό. Κάναμε ό,τι χρειαζόταν πριν πιστοποιηθεί ως τετράστερο το γήπεδο».
Για τη φετινή σεζόν της ΑΕΚ: «Ήταν αγαπημένη όλη η ομάδα γιατί σε κάθε παιχνίδι έβρισκες τον δικό σου MVP και αυτό συνέθεσε και την έννοια που έχει καταγραφεί φέτος ως ομάδα. Έζησα από κοντά μια οικογένεια με πειθαρχία, σοβαρότητα».
Για τον Ματίας Αλμέιδα: «Είναι φιλόσοφος ο Ματίας Αλμέιδα. Είναι ζεν εκεί που πρέπει και δραστήριος εκεί που χρειάζεται».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα