Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Ο Άρης έκανε τη δουλειά του απέναντι στην Αραράτ αλλά τώρα περιμένει η Ντιναμό Κιέβου.

Η δουλειά έγινε για τον Άρη αλλά δεν προλαβαίνει ούτε να πανηγυρίσει, ούτε να μείνει στους Αρμένιους.

Η ομάδα του Απόστολου Τερζή παρά την προβληματική εικόνα της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα στην Αραράτ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πήρε αυτό που ήθελε με το γκολ του Φαμπιάνο, πέρασε και κοιτάζει την Ντιναμό Κιέβου.

Η πίστα για τον Απόστολο Τερζή και τους παίκτες του αλλάζει. Γίνεται πιο δύσκολη και μπορεί να λέμε πως θέλουν χρόνο οι ομάδες γιατί είμαστε ακόμη στις αρχές Αυγούστου, αλλά χρόνος δεν υπάρχει.

Μίνι πρωτάθλημα μέσα στο καλοκαίρι για τις ελληνικές ομάδες και τον Άρη φυσικά. Άφησε έξω την Αραράτ, αλλά ακολουθούν σερί τα δυο παιχνίδια με Ντιναμό Κιέβου για τον επόμενο προκριματικό γύρο.

Δεν ξέρουμε πόσα μπορεί να αλλάξει ο Τερζής μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά η εικόνα του πρώτου αγώνα στην Αρμενία και του πρώτου ημιχρόνου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προβληματίζουν έντονα.

Μια ομάδα χωρίς φαντασία που όλοι ψάχνουν τον Πάλμα, ο οποίος δεν είναι και ο Μέσι. Σαφώς και ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο της ρεβάνς με την Αραράτ ήταν καλύτερος αλλά και πάλι για περίπου 20 λεπτά έπαιξε, πίεσε και δημιούργησε φάσεις με τον Σαβέριο να έρχεται από τον πάγκο και να δικαιώνει τον προπονητή του.

Βέβαια τα ματς με την Ντιναμό Κιέβου θα είναι μια άλλη ιστορία. Φανταζόμαστε δεν πως θα είναι ο Άρης η ομάδα που θα έχει και πάλι συνεχώς την μπάλα στα πόδια της και θα προσπαθεί να…σπάσει την αντίπαλη άμυνα, όπως συνέβη με την Αραράτ.

Οι «κίτρινοι» θα προσεγγίσουν διαφορετικά τις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Κιέβου και είναι λογικό.

ΥΓ Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε στον κόσμο της ομάδας του Άρη που πήγε στο γήπεδο και έδωσε βοήθεια. Όχι μόνο στα πρώτα λεπτά που υπήρχε ενθουσιασμός αλλά και σε σημεία μέσα στην αναμέτρηση όπου η Αρατάτ έδειχνε ικανή να κάνει τη ζημιά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα