Άρης: «Πέταξε» με Κουέστα για το Βουκουρέστι

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε από τη χώρα μας με προορισμό το Βουκουρέστι, ενόψει του αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου για το Conference League. Μαζί και ο Χουλιάν Κουέστα, παρότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι παραμένει αμφίβολη.

Με προορισμό το Βουκουρέστι αναχώρησε σήμερα η αποστολή του Άρη, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τη Ντινάμο Κιέβου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ένα ματς στο οποίο ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα κληθεί τουλάχιστον να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα του, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στην αποστολή των «κίτρινων» συμπεριλήφθηκε και ο Χουλιάν Κουέστα παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι παραμένει αμφίβολη λόγω του τραυματισμού του, ενώ σε περίπτωση που τελικά δεν αγωνιστεί τότε τη θέση του κάτω από την εστία αναμένεται να πάρει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Σημειώνεται επίσης, πως απόψε (20.00) οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα γίνει το ματς, πριν την αυριανή μεγάλη ευρωπαϊκή τους μάχη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα