Conference League: Πρόκριση για Ελσίνκι, Μπόντο και Μπρέινταμπλικ

Στο Conference League συνεχίζουν Ελσίνκι, Μπόντο/Γκλιμτ και Μπρέινταμπλικ.

Την πρόκριση για τους στους ομίλους του Conference League πήραν Ελσίνκι, Μπόντο/Γκλιμτ και Μπρέινταμπλικ αφήνοντας εκτός Ευρώπης τις Φαρούλ Κονστάντα, Σέπσι και Στρούγκα αντίστοιχα.

Ελσίνκι - Φαρούλ Κονστάντα 2-0

Η Ελσίνσκι κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 5' με τον Ραντούλοβιτς, το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ίδιος παίκτης στο 20' έκανε το 1-0 μετά από ασίστ του Χοστίκα. Στην επανάληψη οι Φινλανδοί συνέχισαν να υπερέχουν της Φαρούλ στο γήπεδο και έφτασαν στο 2-0 πάλι με τον Ραντούλοβιτς στο 70' παίρνοντας έτσι άνετα την πρόκριση για το Conference League.

Μπόντο/Γκλιμτ - Σέπσι 2-2 (παρ. 3-2)

Εντυπωσιακό το πρώτο ημίχρονο της Μπόντο/Γκλιμτ με τη Σέπσι, με τους Νορβηγούς να ανοίγουν το σκόρ με τον Σόρλι στο 24' ενώ έκαναν το 2-0 με τον Πελεγκρίνο στο 29'. Η Σέπσι κατάφερε να μειώσει στο 42' με τον Αλίμι να κάνει το 2-1. Στην επανάληψη η Σέπσι ισοφάρισε με το καλημέρα, με τον Βάργκα να κάνει στο 46' το 2-2.

Καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει μέχρι το 90' με το ματς να οδηγείται στην παράταση. Εκεί όπου η Μπόντο έκανε το 3-2 με Πέναλτι του Πελεκρίνο στο 100' στέλνοντας την ομάδα του στους ομίλους του Conference League.

Μπρέινταμπλικ - Στρούγκα 1-0

Η Μπρέινταμπλικ με τον αέρα από το 0-1 του πρώτου ματς μπήκε χωρίς άγχος στην αναμέτρηση και κατάφερε στο σκοράρει μόλις στο 3' με τον Άιναρσον να κάνει το 1-0. Η Στρούγκα πίεσε με σκοπό το... θαύμα όμως ήταν ιδιαίτερα νευρική με τους παίκτες της να δέχονται 3 κίτρινες κάρτες σε διάστημα 10 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα και πήραν έτσι την πρόκριση για τους ομίλους του Conference League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα