Ολυμπιακός: Ο απών Ζέλσον Μαρτίνς και η Φερεντσβάρος

Ο Ζέλσον Μαρτίνς δεν θα παίξει στα ματς του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος, την οποία ωστόσο ξέρει πολύ καλά από πέρυσι με την Μονακό. 

Μία σημαντική απουσία για τον Ολυμπιακό στα ματς με την Φερεντσβάρος είναι ο Ζέλσον Μαρτίνς λόγω του τραυματισμού του. Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του και όπως είναι γνωστό κρίθηκε σκόπιμο να μην είναι στη λίστα.

Αυτό που λίγοι θα θυμούνται είναι ότι ο Ζέλσον είχε αντίπαλο και πέρυσι την Φερεντσβάρος, όταν ήταν παίκτης της Μονακό. Και είχε δει τους Ούγγρους να κερδίζουν στο Πριγκιπάτο με 1-0, ενώ το παιχνίδι στην Ουγγαρία είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Στο πλαίσιο του ομίλου του Europa League είχαν γίνει αυτά τα ματς, με την Φερεντσβάρος να προκρίνεται στους «16» έχοντας μάλιστα και μία νίκη 3-2 επί της Τραμπζονσπόρ (έχασε 1-0 την Τουρκία) των Μπακασέτα, Ούγκο, Σιώπη.

Στα παιχνίδια της Μονακό με τους Ούγγρους ο Ζέλσον είχε μείνει στον πάγκο. Δεν είχε παίξει σε κανένα, αλλά ήταν στους αναπληρωματικούς. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα είχε τη δυνατότητα να πει κάποια πράγματα τώρα στον Ολυμπιακό από τις περσινές αναμνήσεις του, με τη διαφορά ότι η Φερεντσβάρος έχει τώρα άλλον προπονητή και αρκετές αλλαγές παικτών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα