Στάνκοβιτς: «Μεγάλος σεβασμός σε Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ, θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Ο «πολύς» Ντέγιαν Στάνκοβιτς που αποθέωσε Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ και ο Κριστιάν Ραμίρες μίλησαν για την Φερεντσβάρος και το πάθος της για πρόκριση. Η ρεβάνς που θέλει ο παίκτης! 

Η Φερεντσβάρος αντιμετωπίζει με μεγάλο σεβασμό τον Ολυμπιακό και την έδρα του για το παιχνίδι της Πέμπτης (15/2) στον πρώτο γύρο των play off του Conference League.

Κάτι που έγινε αντιληπτό στη συνέντευξη Τύπου της ουγγρικής ομάδας με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς που έχει δει και ζήσει πάρα πολλά στην τεράστια καριέρα του να αναφέρεται στην αναμέτρηση και στη μάχη δύο μεγάλων ομάδων για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής παρουσίας τους.

Ο Σέρβος παλιός διεθνής άσος με τη σπουδαία καριέρα στην Ιταλία, αλλά και τα τελευταία χρόνια επιτυχημένος τεχνικός δήλωσε:

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού που κοιτάζει περισσότερο, τις αλλαγές και τον Μεντιλίμπαρ: «Είναι ένας νέος προπονητής, αλλά καθόλου νέος, πολύ έμπειρος. Τον θυμάμαι αντίπαλο πριν από πολλά χρόνια όταν εγώ ήμουν παίκτης στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει πολλούς παίκτες στη χρονιά, έχει 22 νέους παίκτες, έχει γρήγορους και τεχνίτες παίκτες. Τα έχουμε αναλύσει όλα. Ξέρουμε για τον κόσμο που γυρίζει μετά από καιρό, θα έχουν οι παίκτες ένα εξτρά κίνητρο, αλλά είμαστε έτοιμοι απέναντι σε έναν οργανισμό στον οποίο έχουμε μεγάλο σεβασμό».

Είναι μεγάλη η πρόκληση για μένα σαν προπονητής να αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό. Εκτιμώ τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα Θα έχω τους παίκτες μου έτοιμους να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο. Δεν είναι το άτομο, είναι η ομάδα πάνω απ' όλα. Μέχρι τελικής πτώσης. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Σίγουρα, όμως, είναι το πρώτο ημίχρονο.

Με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν έχω μιλήσει, με τον Τζόλε έχουμε πει θα πιούμε έναν καφέ. Ο γιος μου έχασε πρόσφατα εδώ με την Ίντερ, αλλά είχε ωραία εμπειρία, ήταν απολαυστικό να παίζει εδώ και είχε και 5-6.000 κόσμο.

Για το καλό ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ στις ομάδες του, είπε γελώντας ότι τα στατιστικά δεν παίζουν ρόλο. «Θα δούμε, μακάρι να αλλάξει αυτό».

Και για τον προπονητή του Ολυμπιακού: «Έχω παρακολουθήσει τις ομάδες του, πέρυσι έφτασε τόσο μακριά με την Σεβίλλη. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει να παίζει γρήγορα, να έχει νοικοκυρεμένες ομάδες, θα κάνει καλή δουλειά και εδώ. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και την πρόκριση».

Η ρεβάνς του Ραμίρες

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Κριστιάν Ραμίρες που είχε παίξει εναντίον του Ολυμπιακού με την Κρασνονταρ γνωρίζοντας τότε βαριά ήττα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος όπως όλοι μας που βρισκόμαστε εδώ απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και θα το κάνουμε. Ήρθαμε εδώ σαν οικογένεια, έχουμε προπονηθεί καλά, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Είχα παίξει πριν από μερικά χρόνια σε αυτό το γήπεδο, ήταν ωραία εμπειρία και είναι καλό που το ποδόσφαιρο σου δίνει την ευκαιρία να παίρνεις ρεβάνς».

Για το μήνυμα στην πτήση από τον πιλότο να φτάσουν έως τον τελικό: «Η Φερεντσβάρος πάντα είναι σε πίεση. Μας ζητούν το τρόπαιο, μας το ζήτησαν και στην πτήση. Δεν θα είναι εύκολο, φυσικά θέλουμε να πάμε στον τελικό, γιατί όχι; Είναι μακρύς ο δρόμος, πάμε βήμα - βήμα. Τώρα κοιτάζουμε τον Ολυμπιακό, αν περάσουμε θα δούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα».

Για την ατμόσφαιρα: «Είναι ωραίο να παίζεις μπροστά σε κόσμο. Με τους οπαδούς της μιας και της άλλης ομάδας. Αυτό μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα θα είναι καλή για εκείνους και για εμάς».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα