Conference League: Στους «16» Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Σερβέτ

Με προίκα το 1-0 του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Conference League καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπέτις στο «Μάξιμιρ». Εισιτήριο και για τη Σερβέτ που επικράτησε 1-0 της Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία. 

Θέση στους «16» του Conference League έκλεισε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Μπέτις στο «Μάξιμιρ» αλλά με προίκα το 1-0 της Ανδαλουσίας τσέκαραν εισιτήριο!

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά τους «βερδιμπλάνκους» στο 38' αλλά στο 59' ο Κανέκο έφερε το ματς στα ίσα και δίνοντας την πρόκριση στην Ντινάμο.

Πρόκριση στη Βουλγαρία πανηγύρισε η Σερβέτ. Οι Ελβετοί επικράτησαν με το μίνιμουμ σκορ της Λουντογκόρετς (0-0 ο πρώτος αγώνας) και εξασφάλισαν τη θέση τους στην αυριανή (23/2, 14.00) κλήρωση της Νιόν. Σκόρερ για τη Σερβέτ ο Κονάτ στο 6'.

Πέραν αυτών, ο Άγιαξ λύγισε την Μπόντο/Γκλιμτ στην παράταση και πήρε την πρόκριση στους «16» του Conference League.

Στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, αλλά στον επιπλέον χρόνο ο Τέιλορ βρήκε δίχτυα για τον «Αίαντα» στο 114’ και έστειλε την ολλανδική ομάδα στην επόμενη φάση.

Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Γκρόνμπεγκ (66’, Μπόντο/Γκλιμτ) και Σούταλο (48’, Άγιαξ) σε ένα ματς που διαιτητής ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Τα αποτελέσματα στα ματς των 19.45

Μπόντο Γκλιμτ - Άγιαξ (2-2) 1-1 κ.δ., 1-2 στην παρ.: 83’ Μπεργκ – 34’ Μπεργκχούις, 114’ Τέιλορ.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Ρεάλ Μπέτις 1-1 (1-0): 59' Κανέκο - 38' Μπέτις.

Λουντογκόρετς - Σερβέτ 0-1 (0-0): 6' Κονάτ

*Σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα