Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Φερεντσβάρος

Δεν μπορούν να καταλάβουν στη Βουδαπέστη πως ήρθε τόσο εύκολα ο αποκλεισμός της Φερεντσβάρος από τον Ολυμπιακό, ενώ είχαν φτάσει στο σημείο να κάνουν όνειρα για τον τελικό!

Έχουν πάθει την πλάκα τους στη Βουδαπέστη με τον αποκλεισμό της Φερεντσβάρος. Η πορεία της ουγγρικής ομάδας μέχρι τα play off του Conference League είχε δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες στους Ούγγρους.

Μη ξεχνάμε πως στο πρώτο ματς η ουγγρική ομάδα ταξιδέψε στην Αθήνα με τρομερή σιγουριά και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της. Έβγαζε μία βεβαιότητα πως όχι απλά θα περάσει τον Ολυμπιακό, αλλά θα φύγει και με το διπλό από το Καραϊσκάκη.

Ακόμα και μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι οι Ούγγροι δεν προσγειώθηκαν εντελώς. Ναι μεν έριξαν λίγο τους τόνους, αλλά και πάλι θεωρούσαν πως αυτοί θα πάρουν την πρόκριση με κάποιο τρόπο. Τελικά είδαν έναν Ολυμπιακό στην «Groupama Arena» που δεν άφησε την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς να πάρει ανάσα. Ο Σέρβος προπονητής ήταν σκασμένος μετά το τέλος του αγώνα, προσπαθούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, αλλά σίγουρα δεν μπορούσε να χωνέψει τον αποκλεισμό.

Στη Βουδαπέστη έκαναν όνειρα ακόμα και για τον τελικό της Αθήνας. Έτσι ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Προφανώς είχαν μείνει στην κακή εικόνα των «ερυθρόλευκων» το προηγούμενο διάστημα και θεώρησαν πως θα έπαιρναν εύκολα την πρόκριση. Ακόμα και μία μέρα μετά δεν έχουν καταλάβει τι έγινε και αποκλείστηκαν τόσο εύκολα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα