Ολυμπιακός: Δεν θέλει να δει... τρέλες και βιασύνες ο Μεντιλίμπαρ στη ρεβάνς με Μακάμπι

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσδοκά σε ένα γρήγορο γκολ στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά όχι με άναρχο ποδόσφαιρο.

Υπομονή! Αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποίησε ο Σαντιάγκο Έσε στη συνέντευξη Τύπου. Αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποιεί και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε διάφορες συζητήσεις που έχει κάνει με τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Βάσκος τεχνικός έχοντας δει την ομάδα του να κάνει... τρέλες και να βιάζεται για ένα γκολ στα πρόσφατα ματς με τη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό, αυτό που ζητάει επιτακτικά από τους παίκτες του είναι να μην μπουν στη ρεβάνς με τη Μακάμπι στη Σερβία (14/3, 22.00) και να αρχίσουν με άναρχο ποδόσφαιρο να αναζητούν ένα γκολ.

Ναι μεν θα επιδιώξουν να πρεσάρουν τους Ισραηλινούς, αλλά όλα με μέτρο. Δεν θέλει να δει ξανά τις γραμμές των Πειραιωτών να έχουν απόσταση. Κι επίσης, αυτό που επιθυμεί είναι η πίεση να αποδώσει καρπούς και όχι να είναι ανούσια.

Υποτίθεται ήθελε να διαλύσει το «build up» των Μακάμπι και Παναθηναϊκού, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ως συνέπεια όλων αυτών οι Πειραιώτες είχαν και αργές επιστροφές, με αποτέλεσμα οι φίλοι του Ολυμπιακού να ζήσουν δύο εφιαλτικά βράδια σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Υπομονή λοιπόν! Δίχως δεύτερη κουβέντα και δίχως ιδιαίτερη ανάλυση, το παιχνίδι του Ολυμπιακού θα πρέπει να βασιστεί στην ηρεμία, όπως επισήμανε πολλάκις ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονή της ρεβάνς στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα