Ολυμπιακός: Ο σεβασμός των Ισραηλινών και ο Ρόμπι Κιν που δεν θέλει να ακούει για το 1-4

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν δεν στέκεται στο 1-4 του Καραϊσκάκη και έχει στην «τσίτα» τους ποδοσφαιριστές του για τη ρεβάνς (14/3, 22.00).

Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ζουν το όνειρό τους. Είναι κάτι που δεν το κρύβουν και αυτό μπορεί ο οποιοσδήποτε να το αφουγκραστεί από την παρουσία αρκετών οπαδών της στη Σερβία για να δουν από κοντά τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό (14/3, 22.00).

Μάλιστα, αρκετοί από τους οπαδούς της Μακάμπι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κόνφερενς. Έχουν τεράστια πίστη στην ομάδα τους μετά το 1-4.

Ωστόσο, υπάρχει μία λεπτομέρεια που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Κι αυτή η λεπτομέρεια ακούει στο όνομα του Ρόμπι Κιν.

Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε με σεβασμό για τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου: «Τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο, δεν έχει κριθεί τίποτα. Αν πιστέψουμε ότι έχουν τελειώσει όλα για την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, τότε θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα»

Γενικώς, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ο Ιρλανδός παλαίμαχος επιθετικός και νυν τεχνικός των Ισραηλινών μιλάει με σεβασμό για τον Ολυμπιακό και τον Μεντιλίμπαρ.

Όπως ελεγε χαρακτηριστικά στους Ισραηλινούς, περιμένει από τον Ολυμπιακό να προχωρήσει σε εκπλήξεις στο σχήμα του για να τον αιφνιδιάσει.

Μάλιστα, είπε ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστούν οι δικοί του ποδοσφαιριστές στο πλάνο του Ολυμπιακού και πως για να κλειδώσουν την πρόκριση, θα πρέπει να είναι «αδίστακτοι σε άμυνα και επίθεση».

Εν ολίγοις, ο Ρόμπι Κιν έχει στην... τσίτα τους παίκτες του, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι το 1-4 μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη παγίδα αν μπουν στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα με την εντύπωση ότι βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά του Κόνφερενς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα