Ποντένσε: «Ήρθαμε στην Πόλη για να περάσουμε...»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ντάνιελ Ποντένσε εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε (18/4, 22.00).

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (18/4, 22.00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αισθάνθηκες σαν λιοντάρι στο κλουβί στο πρώτο παιχνίδι και τι περιμένεις να δώσεις στο αυριανό παιχνίδι με τη Φενέρ;

Ο μόνος τρόπος που μπορείς να νιώσεις είναι αυτός όταν βλέπεις απ’ έξω έναν αγώνα και δεν μπορείς να βοηθήσεις. Ευτυχώς, όμως οι συμπαίκτες μου έκαναν πολύ καλή δουλειά και τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε.

Πως αισθάνεσαι που μετά από 15 μέρες επιστρέφεις στη δράση;

Είμαι πολύ ανυπόμονος γιατί είναι ότι καλύτερο υπάρχει να έχεις να παίξεις ένα τόσο ωραίο παιχνίδι. Ανυπομονώ και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα.

Πόσο σας επηρέασε το γεγονός πως η Φενέρμπαχτσε μείωσε το σκορ, διότι στην Τουρκία υπάρχει η αίσθηση ότι η Φενέρ έγινε το φαβορί;

Εμείς έχουμε ήρθε εδώ για να αγωνιστούμε είτε το σκορ είναι 3-0 είτε 3-2 και η δουλειά μας είναι το ίδιο. Με το 3-0 θα ήταν πιο εύκολη η δουλειά μας, αλλά και τώρα θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θεωρεί ότι είναι φαβορί. Ξέρουν την ποιότητα που έχουμε και το έχουμε αποδείξει και με τη Μακάμπι που πήραμε με ιδιαίτερο τρόπο την πρόκριση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα