Ιμπόρα: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού μίλησε ο Ιμπόρα μετά την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε.

Χαρούμενος που είναι μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού σε αυτή την προσπάθεια δήλωσε ο Βιθέλντε Ιμπόρα, μετά την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του πορεία στη σεζόν με τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού για πρώτη φορά στα ημιτελικά: «Θα ήθελα πρώτα να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και βοήθησα την ομάδα να δίνει τέτοιου είδους παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν μία δύσκολη σεζόν για εμένα, δύσκολες εβδομάδες, δύσκολοι μήνες, αλλά πάντα προσπαθούσα να δουλεύω αθόρυβα και είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Σήμερα είναι σημαντική μέρα και για εμένα, αφού ό,τι έχουμε πετύχει στο γήπεδο είναι υπέροχο και μπορούμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».

Για τη δική του πορεία μέσα στην ομάδα από την αρχή της σεζόν: «Είχα έναν τραυματισμό. Κάτι που δεν ήταν εύκολο για εμένα, αλλά ήθελα να βοηθήσω την ομάδα και δεν μπορούσα. Τώρα, όμως, προσπαθώ να το κάνω. Είναι μία υπέροχη στιγμή για εμένα μέσα στη σεζόν και θα παλέψουμε για τα πάντα. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τα πάντα. Χρειάζεται να εξελιχθούμε όλοι μαζί και είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε χθες το βράδυ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα