Άστον Βίλα: Πρόγραμμα-βουνό με Τσέλσι, Μπράιτον, Λίβερπουλ και στη μέση... Ολυμπιακός

Έναν γολγοθά έχει μπροστά της η Άστον Βίλα καθώς εκατέρωθεν των αγώνων με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League αντιμετωπίζει αγώνες με Τσέλσι, Μπράιτον και Λίβερπουλ στη «μάχη» της τετράδας στην Premier League

Στα ημιτελικά του UEFA Conference League προκρίθηκε η Άστον Βίλα όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό. Οι «χωριάτες» όμως βρίσκονται σε μια σκληρή «μάχη» με την Τότεναμ για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο UEFA Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Αγγλία ήλπιζε πως θα πάρει το ένα έξτρα εισιτήριο βάσει κατάταξης όμως με τον αποκλεισμό των Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ όλα δείχνουν πως οι δύο χώρες που θα βγάλουν πέμπτη ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα είναι η Γερμανία και η Ιταλία.

Έτσι, για την ομάδα του Ουνάϊ Έμερι η τέταρτη θέση είναι μονόδρομος για να επιστρέψει στο UEFAChampions League για πρώτη φορά από το 1982/83! Αυτή την ώρα η Άστον Βίλα είναι τέταρτη με 63 βαθμούς σε 33 ματς ενώ η Τότεναμ είναι πέμπτη με 60 βαθμούς σε 32 ματς.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόγραμμα «βουνό» αφού θα έχει άκρως απαιτητικά παιχνίδια πριν, ενδιάμεσα και μετά τους δύο ημιτελικούς με τους «ερυθρόλευκους» στις 2 Μαΐου στο Μπέρμινγχαμ και στις 9 Μάϊου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το Σάββατο 27 Απριλίου, η Άστον Βίλα υποδέχεται την Τσέλσι, η οποία τη νίκησε τον Φλεβάρη στο «Βίλα Παρκ» για το Κύπελλο. Ενδιάμεσα από τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, η Βίλα θα βρει απέναντί της μια εκτός έδρας πρόκληση στην έδρα της Μπράιτον, την οποία πάντως ισοπέδωσε με 6-1 στον πρώτο γύρο. Τέλος, αμέσως μετά το παιχνίδι στον Πειραιά, η Άστον Βίλα θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ την οποία δεν έχει νικήσει εδώ και επτά συνεχόμενους αγώνες και περίπου τέσσερα χρόνια.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα