Εντυπωσιασμένοι στην UEFA με τις επιτυχίες του Ολυμπιακού

Στην UEFA έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι με τις επιτυχίες του Ολυμπιακού τόσο στο Conference League όσο και στο Youth League.

Ιστορικές ημέρες βιώνει ο Ολυμπιακός με την πρώτη ομάδα του να έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Conference League και την Κ19 στον τελικό του Youth League. Λίγοι μπορεί να έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, αλλά η πραγματικότητα είναι πως πρόκειται για ένα σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας του Πειραιά.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε και τώρα ετοιμάζεται για τα παιχνίδια με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League. Τη Δευτέρα, όμως, η Κ19 των Πειραιωτών θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν στον τελικό του Youth League με στόχο να είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Όλα αυτά τα επιτεύγματα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στη Νιόν όπου βρίσκεται η έδρα της UEFA. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δέχονται τα συγχαρητήρια αυτών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τις επιτυχίες τόσο της πρώτης ομάδας όσο και της Κ19.

Στην UEFA είναι εντυπωσιασμένοι με την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρ και φυσικά με την επιτυχία της Κ19. Συζητιούνται έντονα τα κατορθώματα των «ερυθρόλευκων» και αυτό από μόνο του δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα