Ο Ατζούν αποκάλυψε τι του είπε ο Μαρινάκης για το «Σουκρού Σαράτσογλου»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε δηλώσεις του αποκάλυψε τι του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την ατμόσφαιρα στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Σε μία πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι το «Σουκρού Σαράτσογλου» ο Ολυμπιακός κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη πρόκριση στην Ιστορία του σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι οπαδός των «καναρινιών» και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Σε δηλώσεις του μάλιστα αποκάλυψε και όσα του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης .

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί:

«Η Φενέρ είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Μετράω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου, υπάρχουν 3-4 πράγματα που σχετίζονται με τη Φενέρμπαχτσε. Υπήρξε ένταση τον τελευταίο καιρό, δεν ήμουν ποτέ κάποιος που φοβάται ότι "οι άλλοι οπαδοί θα θυμώσουν".

Αγαπώ πολύ τους οπαδούς μας. Είμαι ερωτευμένος με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Αυτό είναι το προνόμιο να είμαι υποστηρικτής της ομάδας, να είμαι μαζί με τους οπαδούς σε όλους. Οι δυσκολίες και οι αποτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν κι άσχημα.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας που κάνει το ποδόσφαιρο όμορφο είναι το κοινό. Είδαμε τι συμβαίνει όταν οι κερκίδες είναι άδειες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Κάτι για το οποίο είμαι περήφανος συνέβη στον αγώνα του Ολυμπιακού. "Δεν έχω ακούσει τέτοιον ήχο στη ζωή μου", μου είπε ο Μαρινάκης. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν αγώνας της σεζόν για τους φιλάθλους και υπήρξε μια εξαιρετική ενότητα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα