Ολυμπιακός: Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» των ανθρώπων της ΠΑΕ

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα και στον Ολυμπιακό αυτός είναι ο μεγάλος τους «πονοκέφαλος».

Δύο εβδομάδες πριν τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα στο Φάληρο και μία εβδομάδα πριν το πρώτο ματς με τους Άγγλους η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε πως του ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι sold out.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα εξαντλήθηκαν με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δείχνει με αυτόν τον τρόπο τη δίψα του για την ευρωπαϊκή διάκριση. Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους μία μεγάλη πρόκληση και μία μεγάλη ευκαιρία, να βρεθούν στον τελικό του Conference League.

Αυτή τη στιγμή ο μεγάλος «πονοκέφαλος» στην ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι τα εισιτήρια για τις δύο αναμετρήσεις. Ακόμα και για το πρώτο ματς η ζήτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει 2.000 εισιτήρια για το πρώτο ματς με τους Άγγλους, αλλά και αυτά μοιάζουν ελάχιστα για να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου.

Οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας θέλουν να ταξιδέψουν από κάθε γωνιά της Βρετανίας και της Ευρώπης στο Μπέρμιγχαμ, ενώ μην ξεχνάμε ότι αρκετοί είναι και αυτοί από τη χώρα μας που θέλουν να βρεθούν στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του Conference League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα