UEFA: Με το τρόπαιο στα χέρια Μεντιλίμπαρ και Έμερι

Η ανάρτηση της UEFA με τους Μεντιλίμπαρ και Έμερι να κρατούν το τρόπαιο του Europa League που κατέκτησαν με τη Σεβίλλη, ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα στο Conference League.

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Μεγάλη Πέμπτη (2/5), καθώς φιλοξενείται από την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Conference League, πριν τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 9 Μαΐου.

Η αγωνία κορυφώνεται ενόψει της πρώτης συνάντησης των δύο συλλόγων και η UEFA σε ανάρτησή της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε μια φωτογραφία με τους δύο προπονητές, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Ουνάι Έμερι, που κρατούν στα χέρια τους το τρόπαιο του Europa League.

Αμφότεροι πήραν το τρόπαιο με τη Σεβίλλη, καθώς την περασμένη σεζόν η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κέρδισε 4-1 στα πέναλτι τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο μετά το ισόπαλο 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, ενώ το 2021 η Σεβίλλη του Έμερι κατέκτησε τον τίτλο νικώντας 3-2 την Ίντερ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα