Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε θάρρος»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα στάθηκε στο θάρρος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας του Ολυμπιακού και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν θάρρος ακόμα και στα σημεία που δεν πήγαν καλά τα πράγματα για την ομάδα του. Ο Βάσκος τόνισε, ωστόσο, ότι μένουν ακόμα 90 λεπτά.

Αναλυτικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε:

Για το τι σκέφτεται μετά από αυτή τη νίκη: Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχει γίνει η μισή δουλειά. Αν καταφέρουμε να είμαστε το ίδιο δυνατοί και στο επόμενο παιχνίδι θα είναι μία μεγάλη επιτυχία για εμάς.

Για το τι του άρεσε: Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε μας έβαλε αρκετά και όταν δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ χρειάστηκε αρκετή δύναμη. Δείξαμε πολύ θάρρος και καταφέραμε να αντιδράσουμε.

Για το μυστικό: Ήμασταν ο εαυτός μας, πήραμε ρίσκο. Μετά και από το δεύτερο γκολ συνεχίσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κι άλλο.

Για το πόσο κοντά είναι στον τελικό: Λείπουν 90 λεπτά και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Ας απολαύσουμε τώρα αυτή την επιτυχία μας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα