Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Το ματς που θυμούνται οι Άγγλοι και ελπίζουν

Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά ότι η Άστον Βίλα ελπίζει ακόμη σε πρόκριση παρά το 4-2 του πρώτου αγώνα. Οι εκτός έδρας φετινές μεγάλες νίκες της αγγλικής ομάδας και το ματς με την Άλκμααρ που θα επιδιώξουν να επαναλάβουν σε εντελώς άλλες βέβαια συνθήκες. 

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει ένα αποτέλεσμα στο «Βίλα Παρκ» που τον καθιστά φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Conference League και είναι λογικό μια νίκη με 4-2 εκτός έδρας να οδηγεί σε τέτοιες εκτιμήσεις από τη στιγμή που η ρεβάνς θα γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο, διψασμένο για την ολοκλήρωση της επιτυχίας και έτοιμο να γίνει όντως ο 12ος παίκτης του Μεντιλίμπαρ.

Η Άστον Βίλα σαφώς αναγνωρίζει τις δυσκολίες του εγχειρήματός της για την ανατροπή, έστω κι αν θα έχει κάποιες ενισχύσεις σε σχέση με το πρώτο ματς. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν, πάντως, καλά ότι οι Άγγλοι το πιστεύουν ακόμα κι αυτό θα αποτελέσει έναν ακόμη λόγο για το 100% της προσπάθειας εκ μέρους της ελληνική ομάδας. Άλλωστε όταν ο ίδιος ο Ολυμπιακός έχει ανατρέψει φέτος εντός έδρας ήττα με 1-4, βάζοντας τα έξι γκολ στην Μακάμπι στην Σερβία, έχει κατανοήσει πλήρως ότι στο ποδόσφαιρο και σε αυτό το επίπεδο όλα μπορεί να γίνουν. Γι΄αυτό και θα είναι προετοιμασμένος για μεγάλη μάχη.

Η Άστον Βίλα έχει νικήσει φέτος στα προκριματικά της Ευρώπης 5-0 στην Σκωτία την Χιμπέρνιαν, αλλά πιο πολύ θα έχει ως οδηγό το 4-1 με το οποίο είχε επικρατήσει στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης στην Ολλανδία επί της Άλκμααρ. Τότε είχε μπει πάρα πολύ δυνατά και σε ένα εικοσάλεπτο είχε βάλει δύο γκολ με Μπέιλι και Τίλεμανς. Για να σκοράρει άλλες δύο φορές με Γουότκινς και Μακ Γκιν σε ένα δεκάλεπτο με το που άρχισε το δεύτερο μέρος και να διαλύσει την ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος ήταν βασικός σε όλο το ματς και σίγουρα θα έχει μιλήσει με τους διεθνείς του Ολυμπιακού για αυτές τις μεγάλες μάχες της ελληνικής ομάδας για τον κορυφαίο στόχο της.

Στην Premier League η Βίλα έχει συντρίψει εκτός έδρας 5-0 την ουραγό Σέφιλντ, έχει νικήσει 3-1 στην έδρα της Μπέρνλι και φυσικά η πιο μεγάλη φετινή νίκη της ήταν αυτή στις 14 Απριλίου στο Emirates με το 2-0 επί της Άρσεναλ, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά από Μπέιλι και Γουότκινς, αφού σε όλο το ματς ο Μαρτίνες είχε κατεβάσει τα ρολά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα