Ολυμπιακός: Η αναμονή για Ορτέγκα και η προετοιμασία του Ρίτσαρντς για Άστον Βίλα

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό με την Άστον Βίλα (9/5) και ο Ομάρ Ρίτσαρντς προετοιμάζεται για τη μεγάλη «μάχη»!

Οι παίκτες απολαμβάνουν το ρεπό τους, όμως, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ασχολείται με τις ώρες για τον επαναληπτικό με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη (9/5).

Αναγνωρίζει ότι το παιχνίδι του Φαλήρου θα είναι πολύ πιο δύσκολο και πολύ πιο ύπουλο συγκριτικά με αυτό του «Villa Park».

Κι αυτό, γιατί η Άστον Βίλα θα είναι πολύ πιο υποψιασμένη και κυρίως θυμωμένη. Την πάτησε στην Αγγλία με τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός. Ο Έμερι πιάστηκε στον ύπνο με την προσέγγιση του Μεντιλίμπαρ από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Βάσκος τεχνικός των Πειραιωτών καλείται τώρα να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που προέκυψε στο «Villa Park». Ενώ ο Γιώργος Μασούρας επιστρέφει και τίθεται στη διάθεσή του, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι δεδομένη η παρουσία του Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ τραυματίστηκε στο Μπέρμιγχαμ και ήδη ο Ομάρ Ρίτσαρντς προετοιμάζεται για να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Ορτέγκα θα κάνει την προσπάθειά του για να προλάβει τη ρεβάνς, αλλά ήδη ο Μεντιλίμπαρ θα αρχίσει να έχει από κοντά τον Ρίτσαρντς για να τον ξεκινήσει κόντρα στους «χωριάτες».

Βέβαια, πήρε μία πρώτη γεύση παίζοντας για 45 λεπτά στο «Villa Park» και η αλήθεια είναι ότι του πήρε αρκετό χρόνο για να μπει στο... πετσί του ρόλου του.

Αναμονή λοιπόν για τον Ορτέγκα ενόψει της ρεβάνς και «σταντ μπάι» ο Ρίτσαρντς για το αν θα ξεκινήσει ή όχι με την Άστον Βίλα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα