Σύνθημα Ντάγκλας Λουίζ για Ολυμπιακό

«Ψηλά το κεφάλι» για το ματς με τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια της Premier league από τον Βραζιλιάνο άσο της Άστον Βίλα, Ντάγκλας Λουίζ.

Ο πιο ακριβός σε αξία παίκτης της Άστον Βίλα, ο Ντάγκλας Λουίζ, προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό του ίδιου και των συμπαικτών του κυρίως για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί η ήττα από την Μπράιτον βάρυνε κι άλλο το κλίμα σε μία ομάδα που είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για να ανατρέψει το 2-4 από τους Πειραιώτες στο πρώτο παιχνίδι και να περάσει στον τελικό του Conference League, αλλά και να οριστικοποιήσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League. Κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο μετά την ήττα της Τότεναμ από την Λίβερπουλ, αλλά όχι ακόμα… μαθηματικό.

Ο Λουίζ που ήταν μοιραίος στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό με το πέναλτι που έκανε στην κεφαλιά του Ρέτσου και αυτό που απώλεσε ο ίδιος προς τη λήξη για να μειώσει τη διαφορά στο γκολ, έδωσε σύνθημα ανασύνταξης.

«Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα με την Μπράιτον, ειδικά εγώ και ο Μακ Γκίνι στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο είχαμε τον έλεγχο. Η Μπράιτον είναι εξαιρετική ομάδα στο μπιλντ –απ και κατάφερε να μας νικήσει. Είμαστε απογοητευμένοι, χρειαζόμαστε κάθε βαθμό, αλλά τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά καθώς έρχεται μεγάλο παιχνίδι», αναφέρει σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του κλαμπ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα