Άλλη ομάδα η Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη, αλλά ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει τον δικό του δρόμο

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει μία Άστον Βίλα που θα επιχειρήσει να επιτεθεί από το ξεκίνημα στο Καραϊσκάκη, αλλά ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να κάνει το παιχνίδι του και στον επαναληπτικό (9/5).

Η Άστον Βίλα έχει «καπαρώσει» σε μεγάλο βαθμό την 4η θέση στην Premier League που οδηγεί στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Τί σημαίνει αυτό; Ότι κατηφορίζει στην Ελλάδα με σκοπό να φέρει τούμπα το σκορ του πρώτου αγώνα στο Μπέρμιγχαμ. Κατεβαίνει στο Καραϊσκάκη για να ανατρέψει το 4-2 του Ολυμπιακού στο «Villa Park».

Προφανώς και δεν είναι εύκολο σε καμία περίπτωση να πάρει πρόκριση μέσα στο φαληρικό γήπεδο όταν απέναντί της θα έχει μία ομάδα που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της, έχοντας ως σκεπτικό ότι δεν πρόκειται να παίξει... κλεφτοπόλεμο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μεντιλίμπαρ περιμένει μία διαφορετική Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη, τόσο σε επίπεδο προσώπων (επιστρέφουν οι Μαρτίνες, Τόρες και εκτός απροόπτου ο Τίλεμανς), όσο και σε επίπεδο προσέγγισης και «εκνευρισμού» λόγω της βαριάς ήττας στην Αγγλία.

Ωστόσο, ο Βάσκος τεχνικός έχει ήδη ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ρότα. Θα απαντήσει με επίθεση στην... επίθεση.

Θα κοιτάξει και στο Καραϊσκάκη να πιέσει ψηλά τους Άγγλους και να τους υποχρεώσει σε λάθος. Αναγνωρίζει ότι η Άστον Βίλα θα είναι πολύ πιο προσεκτική στις κινήσεις της και στις μεταβιβάσεις της μπάλας, όμως, ο Μεντιλίμπαρ δεν θέλει να δει τους παίκτες του να δίνουν μέτρα στους «χωριάτες».

Η τακτική του θα είναι η τακτική που ακολουθεί από την πρώτη μέρα που έπιασε λιμάνι. Δεν θα κάτσει να περιμένει την Άστον Βίλα στο δικό του μισό γήπεδο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα