Ολυμπιακός: Δεν χάνει από την Άστον Βίλα ο... Ρίτσαρντς

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς ετοιμάζεται για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα και μπορεί να είναι καλύτερα να μπει πάλι αλλαγή! 

Ο τραυματισμός του Φρανσίσκο Ορτέγκα έχει φέρει τον Ομάρ Ρίτσαρντς σε πλήρη ετοιμασία για να παίξει βασικός στη ρεβάνς της Πέμπτης (9/5) με την Άστον Βίλα και την κορυφαία διάκριση που ψάχνει ο Ολυμπιακός εάν περάσει στον τελικό του Conference League.

Ο Άγγλος μπακ ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Ορτέγκα όταν ο Αργεντινός τραυματίστηκε στο Μπέρμπιγχαμ, έχοντας και τώρα πολύ σοβαρές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα παρότι υπάρχει και η επιλογή του Κίνι για τη θέση.

Όπως κι αν έχει, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δείχνει να έχει στο μυαλό του για τη διάρκεια του αγώνα και τους δύο παίκτες. Η ετοιμότητα και οι ιδιαίτερες ικανότητες του καθενός στον τρόπο παιχνιδιού που έχει επιλέξει ο προπονητής θα παίξουν το ρόλο τους για την ενδεκάδα, αλλά υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας. Το «γούρι».

Μεταξύ σοβαρού και αστείου το λέμε, αλλά όποτε ο Ρίτσαρντς έχει παίξει εναντίον της Άστον Βίλα ήταν ως αλλαγή και η ομάδα του δεν έχασε!

Δεν ήταν μόνο ο θρίαμβος της περασμένης εβδομάδας και το 4-2 στο «Βίλα Πάρκ», με τον 26χρονο άσο να περνά στο γήπεδο με την έναρξη της επανάληψης. Υπάρχει ακόμη ένα ματς στο οποίο έχει αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα.

Πριν από πέντε χρόνια, τον Φλεβάρη του 2019, η Ρέντινγκ στην οποία ανήκε ο Ρίτσαρντς, αντιμετώπισε την Άστον Βίλα για την Championship. Ήταν η περίοδος που οι villans είχαν υποβιβαστεί. Το παιχνίδι ήταν στο 0-0, ο Ρίτσαρντς μπήκε αλλαγή στο 67' και το ματς έληξε... 0-0. Από την τωρινή ομάδα της Βίλα σε εκείνο το ματς έπαιζε ο ΜακΓκιν.

Αυτό που μετράει είναι να συνεχίσει την παράδοση σε βάρος της Βίλα ο παίκτης του Ολυμπιακού είτε παίξει από την αρχή, είτε στη διάρκεια, είτε καθόλου. Γιατί δεν είχε παίξει εκείνη τη σεζόν (εκτός αποστολής) στο Βίλα-Ρέντινγκ...1-1!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα