Κριτική παικτών: Όλοι ήταν MVP

Συγκλονιστική εμφάνιση απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που οδήγησαν την ομάδα του Πειραιά σε δεύτερη  νίκη και πρόκριση επί της Άστον Βίλα.

ΤΖΟΛΑΚΗΣ

Σταθερός όποτε χρειάστηκε, έχει και τη μεγάλη απόκρουση στο 30’, ενώ έβγαλε και την ασίστ στον Ελ Κααμπί για να γίνει το 2-0.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ

Σπουδαίο ματς από τον Βραζιλιάνο. Προσηλωμένος στην τακτική του δεν έδωσε κανένα δικαίωμα ανασταλτικά και ανάγκασε σε αλλαγή τον Ντιαμπί.

ΡΕΤΣΟΣ

Γι’ ακόμα μία φορά έχει κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Ο Έλληνας στόπερ κράτησε τη θέση του και δεν είχε κανένα θέμα απέναντι στον Γουότκινς.

ΚΑΡΜΟ

Συγκλονιστικός σε ακόμα ένα ματς. Ο Κάρμο είχε σωτήριες επεμβάσεις όταν δέχτηκε πίεση η άμυνα του Ολυμπιακού.

ΚΙΝΙ

Μπήκε στην ενδεκάδα γιατί Ορτέγκα και Ρίτσαρντς ήταν τραυματίες. Έπαιξε αριστερό μπακ και έβγαλε και την ασίστ στο 1-0 από τον Ελ Κααμπί.

ΙΜΠΟΡΑ

Συγκλονιστικό ματς από τον Ισπανό. Ήταν ο «βράχος» μπροστά από τους στόπερ με τρομερά κοψίματα και ψυχραιμία. Μέχρι το 70’ που χτύπησε ήταν ίσως ο κορυφαίος του Ολυμπιακού.

ΕΣΕ

Κράτησε τη θέση του, κάλυψε σωστά τους χώρους και ήταν ξανά από τους διακριθέντες.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ

Πίεσε όσο έπρεπε την άμυνα της Άστον Βίλα. Αυτή τη φορά ήταν πιο προσεκτικός, αλλά και πάλι έκανε σπουδαίο ματς.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Έχει κάνει εξαιρετικό ματς και τακτικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το 1-0 από τον Ελ Κααμπί, αφού άλλαξε υπέροχα το παιχνίδι για τον Ποντένσε.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Πολύ καλό παιχνίδι από τον Πορτογάλο που συμμετέχει στη φάση του γκολ του Ελ Κααμπί. Κουράστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και σωστά αντικαταστάθηκε.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ

Τι να πει κανείς για τον Μαροκινό. Έβαλε δύο γκολ και στη ρεβάνς. Σκόραρε πέντε φορές κόντρα στην Άστον Βίλα και με δέκα τέρματα είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

ΜΑΣΣΟΥΡΑΣ

Πέρασε στο παιχνίδι στο 64’ στη θέση του κουρασμένου Ποντένσε και έδωσε πολλές μάχες και αυτός.

ΟΡΤΑ

Στο 73’ πήρε τη θέση του Ιμπόρα και πρόλαβε και αυτός να τρέξει αρκετά και να βάλει το λιθαράκι του στην πρόκριση.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πήρε χρόνο συμμετοχής σε έναν ευρωπαϊκό τελικό και αυτό σημαίνει πολλά για τον μικρό. Έβγαλε θράσος και στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε και μία σέντρα ξυράφι.

Από την Άστον Βίλα Λουίζ και ΜακΓκιν είχαν αρκετή ώρα τη μπάλα στα πόδια τους και την κυκλοφορούσαν. Τα βαριά χαρτιά της Άστον Βίλα δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, αφού τα μπλόκαρε η καλή αμυντική λειτουργία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα