Νταμπάνοβιτς στο Αθηναϊκό ντέρμπι, Διαμαντόπουλος στο Βόλος-Ολυμπιακός

Ο Μαυροβούνιος Νίκολα Νταμπάνοβιτς ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της Αθήνας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ο Αλ Χακίμ από την Σουηδία στο Άρης - ΠΑΟΚ και ο Διαμαντόπουλος στο Βόλος - Ολυμπιακός

Ο... γνώριμος Νίκολα Νταμπάνοβιτς από το Μαυροβούνιο ορίστηκε από την ΚΕΔ στο σπουδαίο ντέρμπι της Κυριακής (19/3) ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena».

Πρόκειται για έναν διαιτητή που έχει εμπειρία από Ελληνικά ντέρμπι καθώς έχει διευθύνει ανάλογες αναμετρήσεις σε επτά περιπτώσεις. Η πιο πρόσφατη παρουσία του στην Super League ήταν το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη τον περασμένο Οκτώβριο ενώ πιο πρόσφατα είχε διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Από την άλλη μεριά, ένα νέο όνομα, ο Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ θα διευθύνει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ ενώ τέλος ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα είναι διαιτητής στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού στον Βόλο.

Σε ο,τι αφορά τα play outs, ο Τσιμεντερίδης ορίστηκε στο Αστέρας-Παναιτωλικός, ο Ζαμπαλάς στο ΟΦΗ-Λεβαδειακός, ο Πολυχρόνης στο Ατρόμητος-Ιωνικός και ο Τσαγκαράκης στο Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα