Ο τέταρτος διαιτητής υπέδειξε τον τρόπο για να πάρει εσκεμμένη κάρτα παίκτης του ΠΑΣ!

Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη ο Κουτσιαύτης υπέδειξε στον Κριζμάν πως να πάρει κίτρινη κάρτα. 

Στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό (9/2), μεγάλος κερδισμένος ήταν ο «Άγιαξ» της Ηπείρου. Αυτά που έγιναν μετά κλέβουν την... παράσταση.

Τα όσα είπε όμως ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, φανερώνουν το μεγαλείο της… εξυγίανσης, καθώς ο τέταρτος διαιτητής, Κουτσιαύτης έδινε οδηγίες, για τον τρόπο που θα έπαιρνε κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ και πιο συγκεκριμένα ο Κριζμάν.

Αναφερόμενος στη φάση της αποβολής του Κρίζμαν στις καθυστερήσεις, όταν από τον πάγκο όπου βρισκόταν, πέταξε μία μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου κι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ανέφερε πάνω στον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά του:

«Θέλω να πω ότι πετάχτηκε μία μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει από την ομάδα μου, δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μας. Ζητώ συγνώμη γιατί ήταν κάτι εκτός fair-play, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φάει κάρτα ο Κρίζμαν. Επειδή θα πήγαινε στις 7 θα ήταν καλύτερα να πάρει κόκκινη και να λείψει από ένα ματς. Δυστυχώς έγινε αυτό με την καθοδήγηση του τέταρτου που μας είπε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αποβληθεί».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα