Μουρίνιο: «Ο διαιτητής τώρα είναι στο γραφείο του»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προέβη σε ιδιαίτερες δηλώσεις μετά την ήττα της Τότεναμ με αποδέκτη τη διαιτησία και το VAR.

H Τότεναμ ηττήθηκε από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-1. Στο πρώτο ημίχρονο ο Κέιν ισοφάρισε για την ομάδα του Λονδίνου, όμως ο διαιτητής μέσω του VAR ακύρωσε το γκολ γιατί είχε προηγηθεί χέρι. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, γνωστός για τις ιδιαίτερες ατάκες, προέβη σε μια δήλωση ιδιαίτερα αινιγματική.

Ο Μουρίνιο έχει συνηθίσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις ευφυείς ατάκες του και τα εύστοχα σχόλιά του. Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στο σημερινό ποδόσφαιρο με τη χρήση του VAR και -προφανώς- με αφορμή τη διαιτησία στην εκτός έδρας ήττα που γνώρισε η Τότεναμ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν για άλλη μία φορά ιδιαίτερα καυστικός:

«Υπό φυσιολογικές συνθήκες, είμαι κάποιος που δείχνει τα συναισθήματά του στον πάγκο. Όμως τώρα δεν παραπονιέμαι ποτέ στον άνδρα που έχει τη σφυρίχτρα, γιατί δεν είναι πλέον ο διαιτητής. Μερικές φορές δεν συμφωνούσα με ορισμένες αποφάσεις, μερικές φορές διεκδίκησα πράγματα από τον τέταρτο διαιτητή.

Αλλά ο άνδρας που βρίσκεται στο χορτάρι είναι ο βοηθός διαιτητή. Όσο για τους άνδρες και τις γυναίκες που κρατούν τη σημαία, πριν ήταν βοηθοί διαιτητές. Τώρα είναι οι βοηθοί του... βοηθού διαιτητή. Ο διαιτητής βρίσκεται στο γραφείο του και από εκεί αρχίζουν όλα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα