Γιουβέντους: «Δένει» Ντιμπάλα με τεράστιο συμβόλαιο

Έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Γιουβέντους είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα, που θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της γηραιάς κυρίας.

Η Γιουβέντους θέλει να «δέσει» τον Ντιμπάλα στο Τορίνο και να τον κρατήσει τουλάχιστον για μια πενταετία ακόμα, δίνοντας τους το δεύτερο μεγαλύτερο τη τάξει συμβόλαιο στην ομάδα.

Η διοίκηση της Γιουβέντους θέλει να κρατήσει για αρκετά ακόμη χρόνια τον Πάουλο Ντιμπάλα, κλείνοντας την πόρτα στις προτάσεις άλλων μεγάλων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός ετοιμάζεται να υπογράψει μέσα στο μήνα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 με αποδοχές, που θα αγγίζουν τα 11 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Αυτό σημαίνει πως θα γίνει ο δεύτερος πιο καλά αμειβόμενος παίκτης της «κυρίας», μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που λαμβάνει πάνω από 15 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Ντιμπάλα αυτή τη στιγμή εισπράττει 6.5 εκατ. ευρώ.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, συνοδεία του εκπροσώπου του, θα συναντηθεί με τη διοίκηση, προκειμένου να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του 23χρονου Αργεντινού με αυξημένες αποδοχές

. Ο μάνατζερ του Ντιμπάλα, Πιερπάολο Τριούλτζι, θα ταξιδέψει σύντομα στην Ιταλία, ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της ανανέωσης του συμβολαίου του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα