Μπέρνλι- Γουλβς: Ο Ποντένσε για δεύτερο σερί ματς βασικός!

Στην αρχική ενδεκάδα της Γουλβς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρίσκεται ο Ντανιέλ Ποντένσε που δείχνει να κερδίζει ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του προπονητή των "Λύκων",  Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Αντιμέτωπη με την Μπέρνλι έρχεται αυτή την ώρα η Γουλβς για την Premier League και ο Ντανιέλ Ποντένσε ξεκινήσε για δεύτερο σερί ματς στην αρχική ενδεκάδα των "Λύκων"!

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Μας έδωσε σπίθα ο Ποντένσε…»

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού ήταν βασικός και στο περασμένο (12/7) παιχνίδι της ομάδας του με την Έβερτον, όντας μάλιστα εκ των κορυφαίων της Γουλβς, στην εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στα "ζαχαρωτά".

MVP ο Ποντένσε στο Γουλβς-Έβερτον

Μάλιστα, η εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Έβερτον, ανάγκασε τον προπονητή της Γουλβς Νούνο Εσπίριτο Σάντο να... βγάλει το καπέλο στον Πορτογάλο εξτρέμ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος έδωσε την... σπίθα στην ομάδα του για την επκράτηση κόντρα στην Έβερτον.

Τρίτη, 14/07/2020 21:33

Μια κάμερα πάνω στον Ποντένσε! Ενός λεπτού μαγικά και νέα αποθέωση από Νούνο (vid)

Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως ο Ποντένσε στο ματς της Γουλβς με την Έβερτον αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Μάλιστα, ο ίδιος μετά το ματς παρέλαβε το βραβείο του για την εμφάνισή του στο ντεμπούτο του ως βασικός με την Γουλβς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα