Πρόεδρος Τουλούζ: «Φεύγει ο Γκραντέλ»

Ο νέος πρόεδρος της Τουλούζ, Νταμιέν Κομολί υποστήριξε ο Μαξ Γκραντέλ που απασχολεί τον Ολυμπιακό θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο Ευθύμης Κουλούρης θα παραμείνει στην γαλλική ομάδα. 

Ο Νταμιέν Κομόλι, ο νέος πρόερος της Τουλούζ αναφέρθηκε στον Μαξ Γκραντέλ ο οποίος απασχολεί τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στην λίστα των Πειραιωτών. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, ανέλαβε την προεδρία της Τουλούζ προβαίνοντας μάλιστα σε αποκαλύψεις για το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Ολυμπιακός: Η Τουλούζ θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Γκραντέλ

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας υπογράμμισε πως ο 32χρονος εξτρέμ, θα αποχωρήσει από τις τάξεις της Τουλούζ και θα αναζητήσει το νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Γιατί ο Γκραντέλ είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού

Παράλληλα, εξέφρασε το γεγονός πως πρόθεση του γαλλικού συλλόγου είναι να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό ο Έλληνας επιθετικός, Ευθύμης Κουλούρης. Αναλυτικά το σχόλιό του:

«Δεν θα γίνουν πολλές εκπλήξεις στην ομάδα. Σχεδιάζουμε να κάνουμε 3-4 μεταγραφές. Ο Μαξ Γκραντέλ θα αποχωρήσει. Αντίθετα οι Σαίντ, Κουλούρης και Λέγια Ισέκα είναι ποδοσφαιριστές που εμπιστευόμαστε για τη νέα σεζόν».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα