Μαρότα για Ίντερ και Μέσι: «Τα δημοσιεύματα ανήκουν στη φαντασία - Δεν είναι στόχος μας»

Στην διάψευση των φημών που θέλουν την Ίντερ να έχει μπει σε συζητήσεις με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Μπέπε Μαρότα. 

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, ταξίδεψε στο Μιλάνο για να μεταφέρει τα οικονομικά του συμφέροντα, αλλά και για να αγοράσει σπίτι και το παραπάνω γεγονός άναψε... φωτιές για ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Λιονέλ Μέσι.

Μέσι: Η αγορά σπιτιού στο Μιλάνο προκαλεί νέο όργιο φημών για Ίντερ!

Δημοσίευμα του ιταλικού καναλιού "Rai", έκανε λόγο πως ο πατέρας και μάνατζερ του αστέρα της Μπαρτσελόνα, πήγε στην Ιταλία για συζητήσει μεταξύ άλλων το πιθανό ποδοσφαιρικό μέλλον του γιου του στην Ίντερ, ωστόσο λίγες ημέρες μετά ήρθε διάψευση και μάλιστα από τον Μπέπε Μαρότα.

Ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, υπογράμμισε χαρακτηριστικά στο "Sky" πως: "Τα δημοσιεύματα για τον Μέσι ανήκουν στη φαντασία. Δεν είναι σε καμία περίπτωση στόχος της Ίντερ, πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή θέλει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική ζωή του στην Μπαρτσελόνα".

Ο ίδιος πρόσθεσε πως στόχος της Ίντερ είναι να κλείσει συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επέκταση του δανεισμού του Αλέξις Σάντσες ώστε να τον έχουν στη διάθεσή τους στη συνέχεια του φετινού Europa League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα