Λοπετέγκι: Μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Χουλέν Λοπετέγκι, μετά την πρόκριση, στα ημιτελικά του Europa League, επί της Γουλβς, αποκάλεσε την προσεχή αντίπαλο των Ανδαλουσιάνων, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «μεγαλύτερη ομάδα παγκοσμίως» 

Με αποθεωτικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε ο Χουλέν Λοπετέγκι στην προσεχή αντίπαλο της Σεβίλλης στα ημιτελικά του Europa League.

O Bάσκος τεχνικός, αφού οι Ανδαλουσιάνοι απέκλεισαν τη Γουλβς, ήξερε ότι στην τετράδα τους περιμένει μια άλλη αγγλική ομάδα: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ο οποία ο προπονητής των Σεβιγιάνων αποκάλεσε «μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο» παρότι η πολυνίκης της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης είχε αποκλείσει τους «κόκκινους διαβόλους», προ διετίας για το Champions League.

Η σωστή προετοιμασία και η συγκέντρωση είναι τα «κλειδιά» καά τον Ίβηρα τεχνικό, ώστε να ανατρέψει την εικόνα φαβοριτισμού που φέρεται να έχει η ομάδα του Σόλσκιερ.

«Θα παίξουμε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επόμενο ματς. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτούς. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό όπως κάνουμε πάντα. Το να παίξεις εναντίον τους θα είναι αρκετά δύσκολο αλλά θα είμαστε εκεί και πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα πρώτα λόγια του Ισπανού προπονητή ενόψει ημιτελικού κι ήδη έχει αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδια του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα