Βοηθός του Κούμαν, στην Μπαρτσελόνα, ο Χένρικ Λάρσον!

Ο Χένρικ Λάρσον επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα, ως βοηθός του Ρονάλντ Κούμαν με τους δύο τους να έχουν ξανασυνεργαστεί στην Φέγενοορντ ως παίκτες.

Ενώ το θέμα της αναποφασιστικότητας του Λιονέλ Μέσι, αναφορικά με το μέλλον του, «καίει» τους φίλους, τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, αλλά και τον νέο της τεχνικό, Ρόναλντ Κούμαν, ο Καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε ποιοί πλαισιώνουν τον Ολλανδό προπονητή στο επιτελείο του.

Εκεί ξεχωρίζει το όνομα του Χένρικ Λάρσον. Του Σουηδού, παλαίμαχου, επιθετικού, με προϋπηρεσία στους «μπλαουγκράνα» (2004-06).

Ο Λάρσον είχε εκείνη τη διετία 22 γκολ σε 62 ματς συμβάλλοντας στην κατάκτηση ισάριθμων πρωταθλημάτων και το Champions League, του 2006, στο Παρίσι, κόντρα στην Άρσεναλ, δίνοντας τις δύο ασίστ για τα γκολ της νίκης, με ανατροπή, των Καταλανών 2-1.

Έτσι το όνομα του γεννά ευχάριστες αναμνήσεις στους υποστηρικτές του συλλόγου της Βαρκελώνης.

Με τον Κούμαν υπήρξαν συμπαίκτες στη Φέγενορντ από το 1995 μέχρι το 1997, ενώ ως προπονητής έχει δουλέψει στην πατρίδα του σε Φάλκενμπεργκ και Χέλσινγκμποργκ.

Ο έτερος βοηθός του Κούμαν θα είναι ο Άλφρεντ Σρόιντερ. Αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαιο για δύο χρόνια, όπως και ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο 48χρονος Σρόιντερ έχει εργαστεί στα τεχνικά επιτελεία της Χόφενχαϊμ και του Άγιαξ, κατά την περσινή σεζόν του νταμπλ και της πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα