Ο Ντάλεϊ Μπλιντ κατέρρευσε σε φιλικό του Άγιαξ!

Ο 30χρονος Ολλανδός μέσος Ντάλεϊ Μπλιντ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης του Άγιαξ με αντίπαλο τη Χέρτα Βερολίνου.

Τι κι αν ο Άγιαξ νίκησε φιλικό αγώνα προετοιμασίας 1-0 τη Χέρτα Βερολίνου στο Άμστερνταμ. Άπαντες στο γήπεδο «πάγωσαν» στο 78ο λεπτό της συνάντησης, όταν είδαν τον Ντάλεϊ Μπλιντ να σωριάζεται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να υπάρχει επαφή με αντίπαλο.

Ο 30χρονος μέσος του «Αίαντα» αφού έπιασε αρχικά το στήθος του, εν συνεχεία έπεσε στο χορτάρι. Αμέσως έσπευσαν οι γιατροί του ολλανδικού συλλόγου και ο ποδοσφαιριστής λίγο αργότερα σηκώθηκε μόνος του και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Υπενθυμίζεται πως κάτι ανάλογο με τον Μπλιντ είχε συμβεί και τον περασμένο Δεκέμβρη κατά τη διάρκεια του αγώνα του Άγιαξ με αντίπαλο τη Βαλένθια για το Champions League.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν εκείνη την περίοδο ότι είχε μία φλεγμονή στην καρδιά και εν συνεχεία υποβλήθηκε σε επέμβαση που τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Άγιαξ: Φλεγμονή στην καρδιά ο Μπλιντ - Άγνωστο πότε θα ξαναπαίξει! (pic)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα