«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Γκάρεθ Μπάρι - Ρέκορντμαν συμμετοχών στην Premier League

Έπειτα από 653 εμφανίσεις στην Premier League και το απόλυτο ρεκόρ σε επίπεδο συμμετοχών, ο Γκάρεθ Μπάρι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Γκάρεθ Μπάρι. Ο Άγγλος μέσος όντας πλέον στα 39 του χρόνια, πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο πρώην μέσος των Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα, Έβερτον και Γουέστ Μπρομ, είχε μείνει δίχως ομάδα από τις αρχές του Αυγούστου όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τους «baggies», οι οποίοι επέστρεψαν στα «σαλόνια» στην Premier League.

Ο ίδιος σκέφτηκε το μέλλον του και αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, έχοντας διαγράψει μία σπουδαία καριέρα στα αγγλικά γήπεδα. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί, πως ο Γκάρεθ Μπάρι, παραμένει ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Premier League με 653 παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει μετρήσει 832 αναμετρήσεις στην παρουσία του στα γήπεδα. Στο παλμαρέ του κατέχει επίσης 53 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα