Ολυμπιακός: Πόσα κέρδισε η Λα Κορούνα από τη μεταγραφή του Γκιγιέρμε στην Αλ Σαντ

Η πρώην ομάδα του Γκιγιέρμε, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα εισπράξει ένα σημαντικό ποσό από την πώληση του από τον Ολυμπιακό στην Αλ Σαντ.

Ο Γκιγιέρμε από τη Δευτέρα (31/8) είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Αλ Σαντ αποτελώντας παρελθόν για τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια που αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ στην Αλ Σαντ προκάλεσε χαμόγελα και στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, την ομάδα από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Πριν δύο καλοκαίρια οι Πειραιώτες είχαν πληρώσει 2,5 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Γαλικίας για να πάρουν τον παίκτη που ήθελε θερμά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η «Ντέπορ» είχε διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης τότε με αποτέλεσμα η μεταγραφή του Γκιγιέρμε στην Αλ Σαντ να της φέρνει χρήματα στο ταμείο της. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ισπανία η Κορούνια θα εισπράξει περισσότερα από 500.000 ευρώ.

Μάλιστα τα ισπανικά Μέσα τονίζουν πως είναι ένα ποσό-ανάσα για την Ντεπορτίβο. Θεωρούν πως αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα