Προς δανεισμό στη Σάλκε ο Πασιένσια

Ο Γκονσάλο Πασιένσια είναι πολύ κοντά στο δανεισμό του στη Σάλκε, αφού πλέον δύσκολα θα βρει χρόνο στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τον Ιούλιο του 2018 η Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέκτησε από την Πόρτο με 3 εκατ. ευρώ τον Γκονσάλο Πασιένσια. Ο Πορτογάλος επιθετικός που είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό τα πήγε αρκετά καλά με τη γερμανική ομάδα, η οποία μάλιστα τον περασμένο Ιανουάριο προχώρησε σε επέκταση συμβολαίου του έως το 2023.

Τα δεδομένα για τον Πασιένσια άλλαξαν και ο τεχνικός της Άιντραχτ, Άντι Χιούτερ δεν τον υπολογίζει. Πολύ δύσκολα τη νέα σεζόν θα βρει χρόνο συμμετοχής στη Φρανκφούρτη. Η ομάδα του έχει για την επίθεση τους Αντρέ Σίλβα και Μπας Ντοστ, οι οποίοι έχουν προβάδισμα για να παίξουν βασικοί.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής που έχει ρήτρα ύψους 11 εκατ. ευρώ είναι πολύ κοντά στην αλλαγή φανέλας. Η Σάλκε είναι η ομάδα που αναμένεται να αποκτήσει τον Πασιένσια με τη μορφή του δανεισμού. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γερμανοί ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μετακομίσει στην ομάδα του Γκελσενκίρχεν με τη Σάλκε να πληρώνει 1,5 εκατ. ευρώ για το δανεισμό του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα