Εισπράττει και ο Ολυμπιακός από τη μεταγραφή του Σιόβα

Ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης από τη μεταγραφή του Δημήτρη Σιόβα και η μετακίνηση του από τη Λεγανές στην Ουέσκα θα φέρει χρήματα στο ταμείο του.

Στην Ουέσκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Σιόβας. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα ο Έλληνας στόπερ είναι πολύ κοντά στη μετακίνηση του στη νεοφώτιστη ομάδα από τη Λεγανές.

Στην Ουέσκα ο Σιόβας! (pic)

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε στην ομάδα της Μαδρίτης από τον Ιανουάριο του 2017 όταν και παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι του 2017 οι Πειραιώτες πούλησαν τον Σιόβα στη Λεγανές έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Τότε σε εκείνη τη συμφωνία που είχαν κάνει με την ομάδα της Μαδρίτης είχαν καταφέρει να διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έχει ποσοστό 15% σε περίπτωση που η Λεγανές πουλήσει τον Δημήτρη Σιόβα.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς η Ουέσκα θα πάρει τον ποδοσφαιριστή από την ομάδα της Μαδρίτης έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Αν πράγματι το τελικό ποσό της συμφωνίας των δύο συλλόγων είναι αυτό τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει από αυτή τη μεταγραφή 150.000 ευρώ.

Οι Ισπανοί επιμένουν πως το θέμα είναι τυπικό και πως ο Δημήτρης Σιόβας εντός των επόμενων ημερών θα μετακομίσει στην Ουέσκα για να συνεχίσει την καριέρα του. Λέγεται μάλιστα πως θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με τους νεοφώτιστους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα