Φρεσκάρει την ενδεκάδα της η Ομόνοια ενόψει Ολυμπιακού

Πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά της την Κυριακή η Ομόνοια, η οποία υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας και ο Χένρικ Μπεργκ θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά της η Ομόνοια, η οποία την Κυριακή υποδέχεται για το πρωτάθλημα της Κύπρου την ΑΕΚ Λάρνακας. Πρόκειται για ένα ματς πολύ μεγάλης σημασίας με την ομάδα της Λευκωσίας να ψάχνει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Το πρόβλημα για τον Χένινγκ Μπεργκ είναι πως καλείται να αντιμετωπίσει την κόπωση που υπάρχει στην ομάδα του, αφού στα μέσα της εβδομάδας έπαιξε με τον Ερυθρό Αστέρα ένα ματς που έφτασε μέχρι τα πέναλτι. Παράλληλα την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" που είναι μία μεγάλη πρόκληση για τους "πράσινους".

Ο τεχνικός της Ομόνοιας εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κατά της ΑΕΚ Λάρνακας. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να φρεσκάρει την ενδεκάδα του για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα αναμένεται παίκτες όπως ο Κούσουλος, ο Μαυρίας, ο Τζιωνής, ο Λοΐζου και ο Ντουρίς να πάρουν φανέλες βασικών στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα