Σουάρες: Αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Μπαρτσελόνα (vid)

Φανερά συγκινημένος ο Λιούις Σουάρες αποχαιρέτησε τη Μπαρτσελόνα μέσα από συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η ισπανική ομάδα. 

Το δικό του αντίο στη Μπαρτσελόνα έδωσε μέσω συνέντευξης Τύπου ο Λουίς Σουάρες που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έπειτα από έξι χρόνια στην ομάδα της Βαρκελώνης κατάφερε να γράψει ιστορία όντας ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Όπως ήταν φυσιολογικό κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ο 33χρονος φορ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του λέγοντας: «Είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Δεν έχω προετοιμάσει κάτι να πω. Ευχαριστώ τον σύλλογο που με εμπιστεύτηκε το 2014, θα είμαι αιώνια ευγνώμων. Ευχαριστώ όλους για τις θυσίες που έκαναν τα τελευταία χρόνια στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Είμαι πολύ περήφανος για όσα έκανα. Έκανα φίλους όλα αυτά τα χρόνια. Φεύγω και γι' αυτό ευτυχισμένος. Είμαστε και άνθρωποι με συναισθήματα. Έζησα σπουδαίες στιγμές. Με είδαν τα παιδιά μου να κατακτώ τίτλους, να παίζω δίπλα στον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Θα είμαι πάντα, όπου κι αν είμαι, οπαδός της Μπαρτσελόνα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα